Β-ΜΑΧ

Σας παρoυσιάζουμε το ΝΕΟ FORD B-MAX

Το νέο Ford B-MAX έχει κατασκευαστεί ειδικά για τους οδηγούς της πόλης και κυρίως για τους νέους οικογενειάρχες. Παρόλο που είναι συμπαγές σε μέγεθος, οι εύχρηστες πόρτες του, με μοναδικό άνοιγμα 1,5 μέτρου, σας προσφέρουν άνετη πρόσβαση σε ένα κορυφαίο στην κατηγορία του, άνετο και προηγμένο εσωτερικό. 
Εκτός από το μοναδικό design, το Ford B-MAX διαθέτει ένα πλήθος από τεχνολογικά χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την οδήγηση και την κάνουν πιο απολαυστική και αποτελεσματική. Για παράδειγμα, το σύστημα Active City Stop συμβάλλει στην αποφυγή συγκρούσεων σε χαμηλές ταχύτητες, φρενάροντας αυτόματα για σας, αν χρειάζεται. Επίσης, με το σύστημα Ford SYNC μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική και το κινητό σας τηλέφωνο με απλές φωνητικές εντολές. Τέλος, ο κορυφαίος βενζινοκινητήρας EcoBoost 1,0L παράγει ισχύ ανάλογη με αυτή ενός κινητήρα 1,6L, ενώ επιτυγχάνει την καλύτερη οικονομία καυσίμου στην κατηγορία του.

Κορυφαία στην κατηγορία του πρόσβαση στο εσωτερικό χάρη στη σχεδίασή του

Με το έξυπνο σύστημα των θυρών έχετε κορυφαία στην κατηγορία πρόσβαση στον χώρο του εσωτερικού. Το απόλυτα ευέλικτο, αλλά παράλληλα προηγμένο εσωτερικό, κάνει το Ford Β-ΜΑΧ να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της κατηγορίας του.

Για απολαυστική οδήγηση στην πόλη

Το Ford Β-ΜΑΧ διευκολύνει και κάνει πιο απολαυστική την οδήγηση στην πόλη, χάρη στα προηγμένα συστήματα τεχνολογίας υποβοήθησης της οδήγησης και ένα πλήθος χαρακτηριστικών που ενδεχομένως δεν θα περιμένατε σε ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας του. Σε συνδυασμό με το μοναδικό σύστημα θυρών, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται σε όλες τις ποικίλες απαιτήσεις και ανάγκες του σύγχρονου οδηγού.
Το Ford Β-ΜΑΧ φρενάρει για εσάς, για να αποφύγετε τις συγκρούσεις στις χαμηλές ταχύτητες
Χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα Active City Stop (προαιρετική επιλογή) μπορείτε να περιορίσετε ή και να αποφύγετε συγκρούσεις σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας με χαμηλές ταχύτητες ή όταν η ταχύτητα δεν ξεπερνά τα 30 χιλιόμετρα την ώρα. Αν το σύστημα ανιχνεύσει απότομη ακινητοποίηση του προπορευόμενου οχήματος, τότε φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο.
Πρόσθετος έλεγχος στις ανηφόρες
Πιο εύκολα όπισθεν χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας
Αισθητήρες για πιο άνετο παρκάρισμα
Έλεγχος κατανομής της ροπής για καλύτερο έλεγχο
Σύστημα υποβοήθησης του τιμονιού που καταναλώνει λιγότερη ενέργεια
Σύστημα διατήρησης της ταχύτητας cruise control για πιο άνετα μακρινά ταξίδια
Εξοικονομήστε καύσιμο με το σύστημα Auto-Start-Stop

Εντυπωσιακή ισχύς και οικονομία

Με τη σειρά κινητήρων και κιβωτίων ταχυτήτων που διατίθενται για το Ford Β-ΜΑΧ, μπορείτε να επιλέξετε τον δικό σας συνδυασμό ιπποδύναμης και οικονομίας. Ξεχωρίζουν ο νέος βραβευμένος βενζινοκινητήρας EcoBoost 1,0L, ο οποίος διαθέτει την ιπποδύναμη ενός κινητήρα 1,6L με κορυφαία στην κατηγορία του οικονομία καυσίμου, καθώς και ο βελτιωμένος πετρελαιοκινητήρας Duratorq TDCi 1,6L.

Το Ford Β-ΜΑΧ διαθέτει επίσης μια σειρά από έξυπνα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις και την απόδοση των κινητήρων του.

Ένα από τα πιο ασφαλή οχήματα

Το Ford B-MAX, εξοπλισμένο με ένα πλήθος από προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας, απέσπασε βαθμολογία 5 αστέρων από το Euro NCAP, με βαθμολογία 83% στη συνολική ασφάλεια, 93% στην ασφάλεια των ενηλίκων επιβατών και 84% στην ασφάλεια των παιδιών.

Τα χαρακτηριστικά αντικλεπτικής προστασίας του αυτοκινήτου είναι εξίσου προηγμένα, με περιμετρικό κλείσιμο των παραθύρων και κλείδωμα, το οποίο σας επιτρέπει να κλειδώσετε το αυτοκίνητο, κλείνοντας όλα τα παράθυρα και κλειδώνοντας όλες τις πόρτες με τηλεχειρισμό, από το κλειδί σας.